Skip Beat

Ended 1 Seasons - 25 Episodes
skip beat 20328 poster

Skip Beat ro sub gratis in romana online – Kyoko și-a urmărit adevărata iubire și prietenul din copilărie Sho la Tokyo, astfel încât ea să-l ajute să-și atingă visul de a deveni un idol. Curăță, gătește, lucrează trei locuri de muncă și nu face nimic pentru ea, pentru că îl iubește atât de mult, dar nu primește nimic în schimb. Totuși, ea rămâne lângă el. Dar, într-o zi, ea merge neanunțată la agenția lui cu o livrare și îl ascultă vorbind despre ea; îi dezvăluie managerului său că a luat-o cu el doar ca servitoare și că nu îi pasă deloc de ea. La auzul acestui lucru, Kyoko nu doar stă în jur și plânge. Ea își tunde și își vopsește părul, își schimbă hainele și atitudinea și astfel își începe călătoria pentru a se alătura showbizului și a se răzbuna împotriva lui Sho .

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,25 out of 5)
Încarc...

25m 2008 1.951 views

Background
Comments 3

 • Daria - 10 octombrie, 2021

  Eu nu pot vedea subtritrare la episod.Deci eu am dat reîncărcarea la site și tot nu merge. Ce trebuie să fac ca sa meargă subtritrare?

  • filmeonline - 10 octombrie, 2021

   Acum merge, vezi cand se mai intampla asta jos in stanga la player ai o pictograma cu 3 linii de unde poti sa selectezi subtitrarea.

 • Nicu - 25 mai, 2021

  Va multumesc pentru acest anime foarte mult 😂😂😂
  De multi ani ma tot uitam pe saituri sa ma uit la acest anime în romana 😁😁😁😁😁😀