Mushoku Tensei Jobless Reincarnation

Returning Series 2 Seasons - 11 Episodes
mushoku tensei jobless reincarnation 20700 poster

Mushoku Tensei Jobless Reincarnation ro sub gratis online – În ciuda faptului că a fost agresat, disprețuit și asuprit toată viața, un pusnic de 34 de ani încă a găsit curajul de a încerca ceva eroic – doar ca să sfârșească într-un accident tragic. Dar prins în iureșurile destinului, se trezește într-o altă lume ca Rudeus Creyrat, începând o nouă viață ca noul născut a doi părinți iubitori.

Păstrându-și amintirile și cunoștințele din viața lui anterioară, Rudeus se adaptează rapid la noua sa viață. Având gândirea unui adult în toată firea, începe să arate un talent pentru magie care depășește toate așteptările, rafinându-și abilitățile cu ajutorul unei magiciene numită Roxy Migurdia. Rudeus învață arta spadei de la tatăl său, Paul, și o întâlnește pe Sylphiette, o fată de vârsta lui care devine rapid cea mai apropiată prietenă a lui.

În timp ce a doua șansă la viață a lui Rudeus începe, începe să profite cât mai mult de această nouă oportunitate în timp ce își depășește trecutul traumatizant. Și probabil, într-o zi, poate va găsi singurul lucru pe care nu l-a putut găsi în vechea lui lume – iubire.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,60 out of 5)
Încarc...

24m 2021 3.135 views

Background
Season 2
No episodes available
Comments 2

  • Adi - 03 octombrie, 2021

    Cand apare sezonul 2?

    • filmeonline - 10 octombrie, 2021

      Este continuare la sezonul 1, urmatorul episod o sa apara in ziele urmatoare.