Manyuu Hikenchou

Ended 1 Seasons - 12 Episodes
manyuu hikenchou 18985 poster

Manyuu Hikenchou ro sub gratis – Perioada Edo a Japoniei a dat naștere unui grup de războinici cu o foarte specializată aptitudine magică. Clanul era cunoscut sub numele de Manyuu, iar aptitudinea era abilitatea de a administra o lovitură de sabie care ar fi putut să scadă dimensiunea sânilor unei femei. Acest lucru nu poate părea o abilitate care ar putea exercita putere asupra unui tărâm, dar în Manyuu Hikenchou, sânii mari denotă statutul, bogăția, faima și influența.
O problemăgravă a apărut în clanul Manyuu datorită acțiunilor succesoarei sale, Chifusa. Dezgustată de societatea obsedată de sâni pe care Manyuu a creat-o și a menținut-o, Chifusa nu numai că a părăsit clanul, ci și a furat pergamentul sacru în care detaliază tehnicile lor de a crește și micșora sânii.
Din fericire, Chifusa nu este complet singură. Războinicul ei, Kaede, simpatizează cauza ei; o simpatie care ar putea pune-o într-un pericol considerabil. Acum, căutată chiar de clanul care a crescut-o, Chifusa trebuie să-și apere viata, iar Kaede încearcă să îndrepte pagubele pe care semenii lor le-au făcut pe pământ. Pe parcurs, Chifusa va descoperi că are o putere care depășește cu mult scopul antrenamentului ei, care ar putea ajuta la modelarea și schimbarea tărâmului pe care încearcă să-l aducă la egalitate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2011 1.140 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 0