Danganronpa 3 The End of Hope's Peak High School Despair

Ended 1 Seasons - 11 Episodes
danganronpa 3 the end of hopes peak high school despair 18705 poster

Danganronpa 3 The End of Hope’s Peak High School Despair online ro sub gratis hd – Academia Apogeul Speranței este o școală specială, recunoscută de guvern, care a fost stabilită pentru a aduna și de a crește studenți de top care să exceleze în variate domenii. Școala are două cursuri: Cursul principal și cursul pregătitor. Oricine poate intra în cursul pregătitor cu bani, chiar dacă nu au nicio abilitate specială. A 77-a clasă din cursul principal nu este plină doar cu elevi cu abilități unice, ci și personalități unice.

Totuși, studenții au învățat că, „Talentul nu este cel mai important lucru în viață; este de a te implica cu alți oameni și a te face o persoană mai bună în timp ce creezi amintiri.” Totuși, au știut puține despre proiectul misterios și discriminarea la cursuri care aveau loc chiar sub nasul lor.

Hajime Hinata este un băiat din clasa pregătitoare care râvnește după abilitate. Întâlnirea lui sortită a condus viitorul școlii într-o direcție inimaginabilă. Acesta este povestea a ce s-a întâmplat până la „Cel Mai Mare, Mai Groaznic, Mai Tragic Eveniment din Istoria Umanității.” Acesta este o poveste a speranței care sfârșește în disperare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Încarc...

25m 2016 2.828 views

Background
Comments 0