Brynhildr in the Darkness / GOKUKOKU NO BRYNHILDR

Ended 1 Seasons - 13 Episodes
brynhildr in the darkness 20373 poster

Brynhildr in the Darkness / GOKUKOKU NO BRYNHILDR ro sub gratis online – Acum 10 ani, Ryouta Murakami împreună cu prietenul său cel mai bun, Kuroneko, să caute indicii despre viața extraterestră. Un accident tragic a avut loc, ucigându-l pe Kuroneko și rănindu-l pe Ryouta. În onoarea memoriei lui Kuroneko, Ryouta cercetează cerul în timpul nopții pentru semne alea extratereștrilor, determinat să dovedească că prietenul lui a avut dreptate, și că extratereștrii chiar există.

Într-o zi, un nou elev transferat vine în clasa sa și distruge tot ce credea: numele ei este Kuroha Neko, și arată exact ca și Kuroneko. Kuroha refuză să fie prietena lui Ryouta, dar este ceva ciudat legat de ea. Cumva a trecut cu brio cu test complicat ca să se transfere, dar nu știe tabla înmulțirii. Ea are putere inumană și abilități ciudate. Și mai ciudate decât toate, ea poate prezice moartea.

După ce Kuroha afișează puteri supranaturale în salvarea vieții lui, Ryouta devine o parte din viața lui Kuroha, învățând despre trecutul ieși forțele ascunse care se află în univers. Cu cât se scufundă din ce în ce mai mult într-o lume cu vrăjitoare create artificial și magie, Ryouta trebuie să-și lase mintea științifică să accepte că Kuroha are o puterea foarte reală – tipul de puterea pentru care unele forțe nu s-ar opri pentru nimic ca să o abțină.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2014 635 views

Background
Comments 0